Det er let at finde møbler med disse 3 tips

Hvis du vil købe møbler, vil du naturligvis gøre det rigtigt. Og der er et stort valg i en række forskellige stilarter, prisklasser og mærker. Det er vigtigt, at møblerne passer sammen, at det holder længe, ​​at det opfylder de funktioner, din husstand har brug for, og selvfølgelig at det ikke er for dyrt til dit budget. Det er ganske få krav, og god forberedelse er bestemt en stor hjælp. Her finder du 3 tips, som du kan forberede dig perfekt til, inden du går ind i møbelbutikken.

1. Vælg dine møbler med en tegning i målestok
Det er svært at forestille sig præcis, hvilke møbler du har brug for. Du ved sikkert, hvad du gerne vil, men vil det passe ind i rummet? Den bedste måde at afgøre, hvilke møbler der skal købes, er at tegne et skala -kort og derefter udfylde det. Dette er et visuelt hjælpemiddel, som du kan sammensætte dit eget interiør med. Ved at gøre dette lærer du følgende:

Du lærer, hvad det bedste layout er for det rum, hvor møblerne skal placeres.
Fordi du har tegnet rummet i målestok, ved du også, hvad de maksimale (og minimale) dimensioner kan være for møbler.
Du kan se, hvornår rummet er fuldt, og hvor mange møbler der vil passe ind i det.
Ekstra tip: tegn også et antal møbler i målestok, f.eks. En sofa, en kommode, en seng eller en lænestol. Placer disse i dit skalerede rum, skub dem rundt, og du får en meget bedre idé om mulighederne.

2. Opret moodboards
Moodboards er ligesom din skala tegning visuelle hjælpemidler, der hjælper dig med at bestemme, hvordan du vil indrette dit værelse. Du går til et program som Pinterest og begynder at arrangere billeder. Det er billeder af møbler, du kan lide, som har de samme farver, og som går sammen. Du laver et separat moodboard til hver gruppe, hvorfra du får inspiration, og som du får ideer fra. Efter et par timers glidning og fusion, vil der sandsynligvis være et humørbræt, der tiltrækker dig mest. Du bruger dette som reference, når du vælger møblerne for at sikre, at alt passer ind i den stil og farveskema, du har valgt.

3. Vælg dine butikker på forhånd
Det smukke ved et sådant præparat er, at du nu kan vælge møblerne, før du går til butikken. Og hvis du vil, kan du vælge mellem flere butikker. Det gør du online, fordi de fleste møbelbutikker også sælger deres sortiment i en webbutik. Gennemse så mange butikker, som du kan, indtil du finder alle de møbler, du har brug for. Ved at vælge flere sælgere gør du også dit interiør mere interessant og unikt. Nu hvor du allerede ved, hvad du vil, er det tid til at gå ind i butikkerne og købe møblerne. Takket være din gode forberedelse vil du arbejde målrettet, du vil være klar hurtigt, og du vil have sammensat et smukt nyt interiør.

Leave a Reply

Your email address will not be published.