Har du også en hvepsebo i din have eller hus?

Så husk, at fjernelse af en hvepsebo selv bestemt er en dårlig idé, og at du altid skal have dette udført af en anerkendt hvepsekontrol! Men hvorfor skulle disse hvepse have dit hjem?

En af grundene til, at hvepsene flytter reden ind i dit hjem, er at lede efter en sikker, varm oase. Hannhveps dør om efteråret efter imprægnering af nærliggende dronninger, så i begyndelsen af ​​vinteren søger dronninghvepse normalt et beskyttet sted at tilbringe de koldere måneder. For eksempel giver de isolerede vægge og skjulte revner, sprækker og hulrum i dit hus et perfekt boligmiljø. I de varmere måneder af året kommer dronninger ud af dvale og går på jagt efter mad. Det forklarer, hvorfor hveps flokkes til dit hjem i sommermånederne, hvor vi har en tendens til at bruge mere tid i vores gård. Vi vil diskutere nogle midler mod hvepsebo i din have eller hus nedenfor.

At reparere
Mad er en stor motivator for hvepse, når det kommer til at vælge, hvor de skal bygge deres rede. For at sikre, at de er mindre tilbøjelige til at gøre dette i dit område, er det bydende nødvendigt at fjerne uønsket mad eller drikke fra dit hjem og holde skraldespande dækket. Da hvepse tiltrækkes af sødere madvarer, kan du overveje at skære så mange farverige blomster og fuglemad ud som muligt.

Hvepsdronningerne leder efter revner og huller i huset i de koldere måneder for at sikre et sikkert og varmt sted at dvale og etablere en ny hvepsekoloni. For at undgå at tiltrække hvepse er det vigtigt at reparere eventuelle revner og sprækker, du finder på både indersiden og ydersiden af ​​dit hjem. Overvej at udfylde huller i din græsplæne med snavs eller snavs.

lokke rede
Placering af agneder kan også fungere med bier, men det er utrolig effektivt til at holde hvepse væk. De kan virkelig ikke lide at bo i nærheden af ​​andre hvepse, fordi de er så territoriale.

En hvepsebestandig have
Eucalyptus, spearmint, timian og citronella er helt naturlige hvepseafvisende midler. Plant disse plantearter i haven, og hvepse vil holde sig væk.

Derudover er det ikke kun spearmint, som hvepse afskyr, men næsten hver mintsort. Så prøv lidt pebermynteolie. Sprøjt denne blanding rundt i haven, og den kan fungere som et duftbaseret hegn.

Nelliker blandet med geranium og citrongræs
Som med bier er der æteriske olier, der kan afvise hvepse. Brug en blanding af ovenstående olier og hvepse vil gå den anden vej.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.